Creatine Strong Matrix 7 Dominator 120caps Olimp

Olimp
58.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

DOMINATOR Creatine Strong Matrix 7 е впечатляващ продукт, осигуряващ изключителна подкрепа за всеки сериозен атлет и спортист. Формулата осигурява цели 7 високоефективни форми на креатина, с което се оптимизират усилията в залата. Лесното дозиране и прием превръщат добавката в перфектният спътник на всеки, трениращ за повече сила, мускули и издръжливост.

Защо да приемаме DOMINATOR Creatine Strong Matrix 7?

  • Повишава енергията;
  • Увеличава мускулната издръжливост и сила;
  • Намалява умората;
  • Подпомага мускулното изграждане;
  • Лесно дозиране и прием.

Какво е DOMINATOR Creatine Strong Matrix 7?

Уникална хранителна добавка, съчетаваща 7 вида креатин. Той участва в ресинтеза на енергия, възстановявайки нивата на аденозин трифосфат (АТФ). Мускулните контракции по време на тренировка провокират разпад до аденозин дифосфат, което води до умора, ниска концентрация и непълноценна тренировка. Възстановяването им чрез прием на креатин е сред най-популярните и ефективни начини да се подобрят спортните резултати.

Формулата на продукта съдържа креатин хелат, малат, АКГ (алфа-кетоглутарат), пируват, цитрат, оротат и етил-естер. Всички те са с изключителна ефективност и висока усвоимост от тялото. Насърчават мускулния растеж и подобряват кондицията.

Дозировка на DOMINATOR Creatine Strong Matrix 7:

Дневната доза (3 капсули) се разпределя на 3 пъти х 1 капсула.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване