Креатин Монохидрат 300/500/900gr Prozis

Prozis
19.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Creatine Monohydrate от Prozis е водеща хранителна добавка в категорията за енергия и повече сила. Високата ефективност на формулата е доказана и на теория и на практика, което показва, че е задължителен компонент от програмата на всеки сериозен атлет и бодибилдър.

Съдържание на Creatine Monohydrate:

Креатин монохидрат е основната и единствена съставка на суплемента. Монохидратът е сред предпочитаните форми на креатина поради отличната си усвояемост, висока ефективност и достъпност. Енергизирането на тялото, особено преди тренировка, е важна предпоставка за една натоварваща и удовлетворителна тренировка. Начинът, по който действа креатин монохидратът, е че участва в ресинтеза на аденозин трифосфат (АТФ). В процеса на тренировка/спортуване, мускулите използват тази енергия за извършване на движенията. Възстановяването нивата на АТФ води до повече повторения, по-големи работни тежести и оптимално възстановяване между сериите.

Креатин монохидрат на прах е неовкусен суплемент, подходящ за добавяне към всяка напитка, шейк или вода.

Предимства на Creatine Monohydrate:

  • Лесна за усвояване форма;
  • Възстановява енергийните нива;
  • Увеличава силата;
  • Намалява умората;
  • Неовкусена пудра;
  • Оптимизира възстановяването.

Дозиране на Creatine Monohydrate:

Към любимата си напитка добавете една доза (5 г) креатин монохидрат и разбъркайте добре. Препоръчваме двукратна употреба дневно. След 2 месеца прием е нужно да направите почивка от 4 седмици, след което може да повторите приема.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване