Creatine Monohydrate 1000gr NOW Foods

NOW Foods
79.00 лв.66.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Creatine Monohydrate 600gr NOW Foods се отличава с много висока степен на усвояемост от стандартните креатинови добавки. По-добрата усвояемост на креатина, трябва да ви говори няколко неща: първо по-бързи резултати, второ по-лесно усвояване за организма, което не натоварва стомаха и трето по-висока биологично число на самият креатин. Креатинът, както и повечето хранителни добавки на NOW Foods е произведен под строг контрол и в сертифицирани сгради за перфектни производствени практики.

Creatine Monohydrate 600gr NOW Foods е 100% чист креатин монохидрат, който не съдържа никакви други примеси и пълнителни.
Ако се чудите защот е толкова ефикасен креатинът и защо толкова бързо добива популярност в заобикалящата ви спортна среда, то е добре да знаете, че креатинът е онзи елемент, който помага на клетките ви да синтезират и образуват нова и лесно достъпна енергия за мускулите ви. Креатинът е главният участник в регенерирането на клетъчното АТФ, това е образно казано "бензинът" за вашите мускули, а креатинът е неговият редовен "зареждач" (предлагаме ви да прочетете статията ни "Как се синтезира креатина в човешкият организъм?"). Високата концентрация и постоянно регенериране на АТФ, благодарение на креатина, означава повече сила и мощ за вашите мускили, способност за по-продължителни и съответно по-ефективни тренировки, повече мускулна маса и т.н. Creatine Monohydrate 600gr NOW Foods ще окаже подкрепа също така и по отношение на вашето възстановяване след тренировка.

Прием:
5 грама се приемат сутрин и преди или след тренировка.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване