Performance Creatine 600gr SAN

SAN
41.00 лв.31.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Performance Creatine от SAN е висококачествена хранителна добавка източник на патентован креатин монохидрат CreaSolv. Това е креатин с възможно най-добрият произход, произведен в най-добрите производствени бази в целия свят, а именно тези на SAN Nutrition. Performance Creatine се отличава в много аспекти от обикновените креатини: за неговото получаване са приложени множество иновативни методики, които му осигуряват над 20 пъти по-добра абсорбираща способност в организма, а също така е елиминиран и моментът на дразнене в стомаха. Друг видим от всички плюс е, че Performance Creatine разтворен във вода той се разбива на 100%, което е показателно за неговото подобаващо усвояване в организма.
Опаковка от 600 грама = 120 дози по 5 грама всяка, като всяка доза ви осигурява 5 000 милиграма високефективен микронизиран креатин монохидрат

Начин на прием:
Всеки ден приемайте по 2 дози от Performance Creatine, както следва:
Сутрин щом се събудите от сън веднага изпийте 5 грама (1 чаена лъжичка) от креатина заедно с 1-2 лъжици мед или 1-2 банана, те ще подкрепят неговото бързо абсорбиране и ще елиминират катаболните процеси в организма. Същото нещо го правите и след тренировка.
Когато не тренирате също е желателно да вземате по 2 дози от Performance Creatine - сутрин и следобед, като спазвате същият принцип на подкрепяне с банан, мед или стафиди.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване