Pure Creatine 500gr Pure Nutrition

Pure Nutrition
35.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Употребата на Pure Creatine 500gr Pure Nutrition със сигурност ще допринесе за повишаването на чистата мускулна маса по възможно най-щадящият и ефикасен начин известен до ден днешен на всички спортисти по целия свят. Креатинът действа посредством силата му да хидратира мускулната клетка, което образно казано й помага да расте, а от там и мускулният растеж и изразен силно и видимо. Самите мускулни фибри са принудени да растат, възстановяват се и са в пъти по-тонизирани и заредени с енергия. Pure Creatine 500gr Pure Nutrition е с перфектна и 100% чиста суровина на креатин монохидрат, който е предназначен специално за спортистите търсещи подобряване на силовата издръжливост, мускулния обем и по-ефективното възстановяване след уморителни тренировки.
Pure Creatine 500gr Pure Nutrition се усвоява пълноценно от организма ви, микронизиран е и не причинява стомашен дискомфорт, което е един от многото плюсове на висококачествените креатин монохидрати.

Начин на употреба:
В зависимост от това дали искате да правите зареждаща фаза или не (Тук можете да прочетете повече по темата - "Всичко за приемът на креатин") е желателно да спазвате следният прием:
Зареждащ период: 1-вата седмица се приамт 5 грама 4 пъти на ден, а след това продължавате да употребявате 5 грама 2 пъти на ден.
Ако не правите зареждащ период, то започнете всеки ден да приемате Pure Creatine 500gr Pure Nutrition сутрин и следобед по 5 грама.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване