Creatine Phosphate 300gr BioTech USA

BioTech USA
31.00 лв.26.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Креатин Фосфатът ще ви подкрепи в начинанието за покачване на маса, а също така ще ви осигури и енергия, сила и издръжливост по време на тежки тренировки. Creatine Phosphate 300gr е обогатен с Ниацин, който увеличава степента на абсорбция на самият креатин в организма, което всички се досещаме, че води редица положителни ефекти след себе си. По-доброто усвояване на креатина означава също по-бърз ефект на добавката, по-големи резултати и със сигурност е по-предпочитаният вариант за избор на креатин.
Креатин фосфатът е важен за спортистите целящи подобряване на физическото си състояние, защото той е основният елемент, който регенерира енергията в мускулите, наречена АТФ.

Прием:
От BioTech USA препоръчват с всеки прием на Creatine Phosphate да включвате и някакъв източник на лесно усвоими въглехидрати, като например всякакви източници на прости захари - банани, домашен и хубав пчелен мед, сушени смокини, стафиди и т.н. Бързите въглехидрати спомагат за по-експресното транспортиране на креатина към мускулната тъкан, което ще осигури по-ефикасно възстановяване и попълване на енергийният запас в мускулните клетки.
1 чаена лъжичка от Creatine Phosphate се взема два пъти на ден - сутрин веднъж и още един път между обяда и вечерята.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване