Kre-Alkalyn 240caps NOW Foods

NOW Foods
90.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Kre-Alkalyn 120caps NOW Foods е нов, подобрен и в пъти по-ефикасен начин извличане на позлите от креатина, но без познатите ни неприятни странични ефекти на обикновения креатин монохидрат. Kre-Alkalyn 120caps NOW Foods е патентован еквивалент на креатин монохидрата, но в много по-силен и по-работещ вариант, а именно под формата на КРЕ-АЛКАЛИН.

Кре-Алкалина се отличава със своето подобрено pH на средата, което придава по-стабилен и силен вид на химичната структура на продукта, което пък от своя страна води редица положителни свойства на самият креатин. Кре-Алкалинът се усвоява много по-пълноценно от всички други креатини, приема се в по-малки количества, като ефективността и ползите от него се усещат много по-бързо.

Смята се, че креатинът под формата на Кре-Алкалин е над 9 пъти по-ефективна от колкото например един обикновен монохидрат. Друг важен момент за приема на Kre-Alkalyn 120caps NOW Foods е факта, че той не прехидратира организма и не се наблюдава неприятното задържане на течности в организма. При употребата на Kre-Alkalyn 120caps NOW Foods не е необходима зареждаща фаза.

Начин на приемане на Kre-Alkalyn 120caps NOW Foods:
2 капсули сутрин и 2 капсули следобед

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване